Reconstructive Retraite Orval

13,14,15 en 16 oktober
13,14,15 en 16 oktober
La Ferme du Bois-Le-Comte

Wat je zoekt, zoekt jou!

Ontwikkelen en genieten gaan goed samen. Het ontdekken van nieuwe mogelijkheden op een mooie plek in de natuur, deel uitmakend van een fijn gezelschap, is één van de beste geschenken die we onszelf kunnen geven.

Bart De Coninck nodigt je graag uit om tijdens deze retraite te komen proeven van de rijke oogst van RIIHS, de school voor Reconstructive, van de afgelopen jaren.

Met aan de ene kant de oeroude bossen van Orval en aan de andere kant een prachtig zicht over de glooiende weilanden, ligt te midden van de verscholen vallei, een aangename en lichtrijke boerderij; La Ferme du Bois-Le-Comte. Hier verblijven we van donderdagavond tot zondagmiddag.

De energie van de plek en de omgeving, de toegepaste methodologieën tijdens deze retraite en de verspreiding van het werk over verschillende dagen maken het proces intenser, rustiger en dieper.

Ben jij een zoeker?

Wil jij een buitengewone ervaring beleven die je aanzet tot het overstijgen van jouw barrières?

Wil jij je potentieel verder wakker maken?

De ondersteuning en uitdaging die deze magische omgeving geeft, in combinatie met het nieuwste van Reconstructive, zorgen ervoor dat we een flinke zet kunnen geven aan onze innerlijke transformatie.

Wat je zoekt, zoekt jou!

 

De methode “Reconstructive”

Waar wil je meer zichtbaar in worden? Welke projecten wachten op jou?
Reconstructive is de directe lichamelijk ervaring van kwantum-bewustzijn.

Bewuster worden is een stevige verantwoordelijkheid. Het maakt dat we anderen kunnen voorgaan in de ontwikkeling van authenticiteit, gezond verstand en integriteit ten overstaan van onszelf. Deze kwaliteiten zijn broodnodig in de wereld van vandaag.

Dit vraagt evenwel dat we bereid zijn onszelf op een dieper vlak onder ogen te komen.

 

La Ferme du Bois-Le-Comte

We verblijven op een mooi landgoed te midden van een uitgestrekt natuurgebied. De stilte is er hoorbaar, de sterren stralen helderder dan elders en de zuivere, zuurstofrijke lucht ruikt heerlijk.

De hoeve dateert uit de 19de eeuw. Ze is ecologisch gerenoveerd met warme, natuurlijke, ademende materialen. Naast de 21 kamers en 2 groepsruimtes is er een lichtrijke, ruime eetzaal met theehoek, bar, haardvuur, piano en zicht op de groene vallei. We genieten hier drie keer per dag van de vegetarische seizoenskeuken, ter plekke bereid met verse, lokale bio producten. Bij mooi weer kunnen we buiten eten.

La Ferme du Bois-le-Comte (de hoeve in het bos van de graaf) ligt in het zuidoosten van België, op de Franse grens, op een van de mooiste, stilste en energetisch krachtigste plekjes van België.

 

Bij de hoeve horen 10 hectare land. De oude appelboom en het labyrint zijn favoriete plekjes. De paarden leven er buiten en hebben alle ruimte om over de heuvelkammen te galopperen.

In de omgeving zijn geen winkels of apotheken in de buurt… neem dus je voorzorgsmaatregelen.

We vragen je om met zorg en respect om te gaan met de bomen, planten en dieren op het domein.

 

Wat dien je mee te nemen?

Neem comfortabele kleding mee waar je je vrij in kunt bewegen. In oktober kan het buiten al behoorlijk fris zijn. Neem voldoende warme kleding mee, zodat je een tijdje buiten kunt verblijven. Verder kan je denken aan badslippers, wandelschoenen, regenkleding en/of paraplu, een zaklamp en uiteraard de spullen voor je persoonlijke hygiëne (bij voorkeur ecologisch afbreekbare zeep en shampoo i.v.m. de eigen waterbron en waterzuivering).

 

Aanvullende informatie

Welkom op donderdag vanaf 18:00 uur en om 19:00 is er een maaltijd voorzien. Er is op donderdagavond geen avondprogramma waardoor het ook mogelijk is om later dan 18:00 te arriveren, ten laatste om 21:30 uur.

Mocht je allergisch zijn voor bepaalde producten of iets niet mogen eten vanwege een medisch dieet, laat het ons weten. Wellicht kan de kok hier rekening meehouden.

Het is niet toegestaan eigen voeding en drank mee te nemen. Dit is een regel van locatie die we dienen te respecteren.

Overdag is er in beperkte mate WiFi aanwezig.

 

Informatie / Inschrijven

Via het formulier op de website van de Reconstructiveschool België kan je je inschrijven.

Voor vragen kan je je richten tot Job Hulshoff, de organisator van dit event, via mail job@reconstructiveschool.be of via gsm/WhatsApp op +32 493 05 32 79.