Inspiratie & Discipline

februari 2nd, 2021

🤷🏻‍♂️Druilerige donderdag? Geen inspiratie? Tap dan uit het vaatje discipline!

Ja, ik weet het… Makkelijker gezegd dan gedaan! Mij is het halverwege de middag toch gelukt. Oef!

🧑‍💻De inspiratie was vanochtend ver te zoeken. De frustratie lag op de loer en een tiental heel plausibele excuses om niet aan het project te beginnen -waar toch echt deze hele dag voor in mijn agenda was vrij gemaakt- was zeer groot.

🧠Voor mij is discipline in dit geval een kwestie van volhouden, blijven proberen en me niet te laten afleiden. Die laatste is op dit soort dagen echt lastig. Om meer over een onderwerp te weten komen, raadpleeg ik uiteraard al snel Papa Google. En voor ik het weet, stuit ik via een paar muisklikken op een mega smeuïg artikel waar ik totaal niet voor kwam. Mezelf observeren en bijsturen is dan de discipline om me bij te les te houden.

💪Nu het me gelukt was om toch flinke stappen te zetten in het project, merk ik dat ik er mee verder wil. De inspiratie is er dan toch gekomen! Yes!

👀 Wat voor dag heb/had jij vandaag? Was er vooral inspiratie, discipline of afleiding? Let me know. ⬇️

Hoe dan ook, de dag is nog niet om!
🤜🤛

#lovemycommunity #riihs#riihscommunity #carolacastillo#jobhulshoff #reconstructives#reconstructivas #reconstrutivas#transpersonalcoaching #energy#inspiration #discipline #druilerig#donderdag #uiteenandervaatjetappen#frustration #excuses #focus#papagoogle #makingprogress#dedagisnognietom