Workshops

workshops
8 -16 deelnemers – 1 facilitator

Face-2-Face
& On-line

In een workshop heb je de mogelijkheid om een extra boost te geven aan jouw proces van persoonlijke ontwikkeling.

2 en 3-daagse WORKSHOPS in Reconstructive

Reconstructive beleef je in groep tijdens een workshop, retraite of opleiding. Het is interactief werk, een laboratorium waarin je je lichaam op een unieke, intense manier ervaart. Het is de exploratie van wie je bent als je je vrij maakt van je mentale ik.

Deze ervaringen brengen beweging in de diepste lagen van wie je bent. We kunnen dit het wezenlijke of oorspronkelijke noemen. Van hieruit groeit je eigenwaarde, vertrouwen en vermogen tot zelfsturing.

Hier vind je informatie over deze methode, en het aanbod aan retraites, workshops, opleidingen en supervisie.

Job biedt deze workshops aan vanuit LABS by Reconstructive, een samenwerkingsverband van 4 mensen die al Jaren met deze methode werken. Het is een volgende ontwikkelingsstap van wat vroeger Reconstructive School België was.

In Reconstructive willen wij in de eerste plaats ruimte bieden voor exploratie, een laboratorium voor de vruchtbare onderstroom in jezelf.

 

Voor de aankomende workshops kan je kijken op de kalender van deze website of op de kalender van LABS by Reconstructive.

In onderstaande korte video vertellen enkele deelnemers die mee hebben gedaan aan een workshop Reconstructive hoe het voor ze is geweest en wat het hun heeft gebracht:

 

Contact

contact@jobhulshoff.com
WhatsApp +32 493 05 23 79

Eekhoorndreef 18, 2390 Westmalle, Belgium
Elisabethlaan 117A, 2600 Antwerp, Belgium
Zoom & Skype, Worlwide Online, Earth